Wenkbrauwen- en Wimperextensions

 

Wenkbrauwen- en Wimperextensions

Wenkbrauwenextensions

 

Bij Pachedors kunt u de gewenste wenkbrauw-look krijgen. De wenkbrauwenextensions kunnen heel subtiel of juist vol worden geplaatst.

Ook is het mogelijk eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren.

 

De behandeling

Bij wenkbrauwenextensions bevestigen we individuele synthetische haartjes één-voor-één aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huis. De wenkbrauwen krijgen hiermee de juiste vorm en worden voller. We bieden verschillende kleuren, perfect aansluitend bij uw haarkleur en huid tint. Ook is het mogelijk om uw wenkbrauwen eerst te verven of te laten modelleren/epileren of juist ‘gaatjes’ op te vullen.

 

Het resultaat

U creëert een prachtige, natuurlijke look. De extensions blijven maximaal drie weken zitten, afhankelijk van onder meer uw levensstijl, , haar- en huidtype. We adviseren om de wenkbrauwen na twee weken op te vullen voor een perfecte look.

 

 

Wimperextensions

 

Wimperextensions, de oplossing voor permanente lange, volle wimpers!

 

De behandeling

De wimperextensions worden (pijnloos) aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder, zonder formaldehyde. Deze blijft zacht en flexibel en is absoluut onschadelijk voor de natuurlijke wimpers. De haartjes hebben een

C- of D-krul, zijn van echte zijden en geven een natuurlijk effect.

Niet te vergelijken met nepwimpers, omdat u bij onze methode geen aanhechting ziet, De behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten.

Een opvulbehandeling duurt 45 tot 60 minuten.

 

Het resultaat

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen één keer per twee maanden. Wimperextensions blijven dus enkele weken tot drie maanden zitten.

Om mooie, volle wimpers te behouden, adviseren wij iedere drie à vier weken

een opvulbehandeling. Een eenmalige behandeling kan ook, voor een vakantie, trouwerij of feestje.

 

De lengte, dikte en curve van de wimperextensions kunnen worden aangepast aan uw wensen. Ze zijn praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet. Ze zijn bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater. Ze maken mascara, wimperverf en –kruller overbodig.