Producten
banner_medioptics_groot
kalt2
merkphyris3
dermacolor

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten, maskers en een vloeibare make-up op waterbasis.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten.

De perfecte verzorging voor iedere huid.

Het verzorgingsconcept van PHYRIS in 3 fasen: reinigen – activeren – verzorgen.
Het op de toekomst gerichte Skin Care Concept biedt u alle mogelijkheden, uw huid optimaal te reinigen, te beschermen, te verzorgen, huidproblemen op te lossen en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

MAKE UP-COLLECTION

De „Colors of Beautyness“ van ARABESQUE zijn altijd actueel. Het intelligente kleurensysteem is overtuigend door overzichtelijkheid en staat voor Professionele standaards, gemakkelijke keuze en veilig gebruik van de juiste kleuren. Lichtheid die fascineert

DermaColor Camouflage Systeem is speciaal ontwikkeld voor het camoufleren van kleurafwijkende huidaandoeningen, littekens en tatoeages. 

DermaColor Camouflage is makkelijk aan te brengen, watervast, veegvast, hypo-allergeen en is geschikt voor alle huidtypes. Het bevat speciale ingrediënten die voor een uitstekende verdraagzaamheid van de huid zorgen en voldoet aan alle eisen die aan een cosmeticum gesteld worden.